Αναβολή Κλήρωσης Λαχειοφόρου αγοράς Ε.Π.Σ.Σερρών

Από την Ε.Π.Σ.Σερρών ανακοινώνεται η αναβολή της κλήρωσης της Λαχειοφόρου αγοράς προς οικονομική ενίσχυση των σωματείων της, η οποία θα γινόταν στις 31 Δεκεμβρίου βάση και της κλήρωσης του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου, καθώς λόγω της πανδημίας και των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί, αυτή δεν θα διεξαχθεί, αφού δεν θα κυκλοφορήσει το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο.

Θυμίζουμε πως στις 24 Αυγούστου και κατά τη διάρκεια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης, ο πρόεδρος της Αθανάσιος Χατζηπαντελής, στο πλαίσιο του πακέτου οικονομικών μέτρων στήριξης των σωματείων που υλοποίησε η Ε.Π.Σ.Σερρών προκειμένου να βοηθήσει έμπρακτα στην προσπάθεια τους. πήρε την απόφαση να δώσει την ευκαιρία, χωρίς κανένα έξοδο, να αποκτήσουν κάποια σημαντικά έσοδα από την πώληση των λαχνών με έπαθλο ένα Mega Scooter. 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία που θα οριστεί από την Ε.Π.Σ.Σερρών με το τέλος των περιοριστικών μέτρων και όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, με βάση κάποια κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου.

Παρακαλούμε τα Σωματεία να προβούν στην απαραίτητη ενημέρωση προς τα μέλη και τους φίλους τους που έχουν προμηθευτεί Λαχεία, προκειμένου να διατηρήσουν τα αποκόμματα.

 

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών