Δήλωση Προέδρου Ε.Π.Σ.Σερρών Νικόλαου Κατσαβάκη: “Το Σερραϊκό ποδόσφαιρο γυρίζει σελίδα και ενωμένοι θα βγούμε πιο δυνατοί”

Το μήνυμα του νέου προέδρου της Ε.Π.Σ.Σερρών, Νικόλαου Κατσαβάκη, προς το Σερραϊκό ποδόσφαιρο:

“Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στην διαδικασία των αρχαιρεσιών. Και όσα μας επέλεξαν και όσα δεν το έκαναν. Δεσμεύομαι πως η Ένωση είναι εδώ για όλα τα σωματεία, η Ένωση είναι εδώ για να ενώσει και όχι για να διχάσει και είμαστε εδώ για να δουλέψουμε για το καλό του Σερραϊκού ποδοσφαίρου. Όλοι μαζί, παράγοντες, προπονητές, διαιτητές και όσοι ακόμη εμπλέκονται από οποιαδήποτε θέση, πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα για να βγούμε δυνατοί. To Σερραϊκό ποδόσφαιρο γυρίζει σελίδα και πρέπει να το κατανοήσουμε.

Πρέπει όλοι μαζί να συζητήσουμε για τα προβλήματα που υπάρχουν, να τα εντοπίσουμε, να θέσουμε στόχους και άμεσα να… σηκώσουμε μανίκια και να δουλέψουμε για την επίλυση τους, ώστε σε βάθος τετραετίας να έχουμε πετύχει όλα όσα ονειρευόμαστε.

Θα έρθουμε σε επαφή με όλα τα σωματεία για να αφουγκραστούμε ξανά τις ανησυχίες και τα θέλω τους, έτσι ώστε δημοκρατικά να πάρουμε τις αποφάσεις για την επόμενη ημέρα, γνωρίζοντας πως μας πιέζει ο χρόνος και  η κατάσταση της πανδημίας.

Με αφορμή και την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα ήθελα να ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους”.

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών