Ευχαριστήρια επιστολή της Ε.Π.Σ.Σερρών προς το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών και ο πρόεδρος της Αθανάσιος Χατζηπαντελής θα ήθελαν να εκφράσουν δημόσια τις θερμές ευχαριστίες τους στον Διευθυντή της Καρδιολογικής-Στεφανιαίας μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών κ. Αντώνιο Αντωνίου, στην εξαίρετη ομάδα ιατρών που αποτελείται από τους κ.κ.  Τσινόπουλο Γεώργιο, Γιανναδάκη Μαρία, Γουδή Χρήστο και Δεβλιώτη Κωνσταντίνο, αλλά και σε όλο το υπόλοιπο ιατρικό προσωπικό που ασκεί την πρακτική του στις μονάδες, για την επιστημονική κατάρτιση, την αρωγή, τη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του μέλους του Διοικητικού μας συμβουλίου Στέλιου Μετσιμενίδη.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό τόσο της καρδιολογικής όσο και της στεφανιαίας μονάδας για τις αποτελεσματικές υπηρεσίες υγείας που προσέφερε δείχνοντας τη δέουσα επιμέλεια ώστε να τύχει της καλύτερης δυνατής ιατρικής φροντίδας.

Το ήθος τους, η ευγένεια τους και κυρίως η ανθρωπιά που επιδεικνύουν τόσο για τους ασθενείς όσο και για τις οικογένειες αυτών είναι αξιέπαινη και μας κάνουν ευτυχείς για τον τρόπο λειτουργίας, μέσα σε δύσκολες συνθήκες, του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών