Ε.Π.Σ.Σερρών και SPORTICA… μαζί και τη σεζόν 2020-2021!

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για την ανανέωση της συμφωνία της με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης και εξοπλισμού SPORTICA, η οποία θα συνεχίσει είναι o κεντρικός χορηγός των πρωταθλημάτων της Ενώσεως μας και για τη σεζόν 2020-2021, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στα σωματεία της να προμηθευτούν όλα της τα προϊόντα από τον ειδικό τιμοκατάλογο που έχει κάνει αποκλειστικά για εμάς.

H SPORTICA είναι μια νέα, μοντέρνα αθλητική εταιρία η οποία ήρθε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες χιλιάδων ανθρώπων που επιθυμούν προϊόντα με κορυφαίες επιδόσεις σε ανταγωνιστικές τιμές. Βασίζεται στην παράδοση και την τεχνογνωσία πολλών χρόνων στην κατασκευή αθλητικών ρούχων. Μια μοναδική συλλογή προϊόντων που έχει καταπλήξει τόσο ερασιτέχνες όσο και τους επαγγελματίες αθλητές. Η τιμολογιακή πολιτική που έχει επιλέξει η SPORTICA προσφέρει για όλα τα προϊόντα της ασυναγώνιστο “value for money” μέσα στην αθλητική αγορά.

Μάλιστα για τη σεζόν 2020-2021 η SPORTICA προτείνει ως μπάλα των πρωταθλημάτων μας την ADIDAS UNIFORIA EURO 2020 η οποία προσφέρεται σε εκπληκτική τιμή.

Ο ειδικός τιμοκατάλογος που έχει γίνει από τη SPORTICA για τα σωματεία μας με μπάλες, είδη ρουχισμού και όχι μόνο, έχει αποσταλεί στο email τους, ενώ μπορείτε να τον ζητήσετε και από τα γραφεία της Ε.Π.Σ.Σερρών.

 

WORLD OF SPORT GLOBAL A.E.

[Εμπορία Αθλητικών]

Καλοχωριτών & Ολύμπου

Καλοχώρι-Θεσσαλονίκης, Τ.Κ. 57009

Τηλ. 2310743078

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών