Η αποστολή των Μικτών της Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ για τους αγώνες με την Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής

Από την Ε.Π.Σ.Σερρών και τον Ενωσιακό προπονητή κ.Κεχλιμπάρη Γεώργιο, ανακοινώνεται η αποστολή των Μικτών Ομάδων Κ-15 και Κ-17, ενόψει των αγώνων που ακολουθούν για την 4η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων κόντρα στην Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής, με την Κ-15 να αγωνίζεται στις 12:00 και την Κ-17 στις 14:30 στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.Σερρών την Τετάρτη 23/02/22.

♦Σε περίπτωση απουσίας να γίνει άμεσα επικοινωνία με τον προπονητή κ.Γιώργο Κεχλιμπάρη.

Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να προσκομίσουν εφόσον δεν το έχουν κάνει:

1)Κάρτα Υγείας(ανανεωμένη σε περίπτωση νόσησης) 2)Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης 3) Βεβαίωση αρνητικού Rapid Test

ΠΡΟΣΟΧΗ! Λόγω των νέων μέτρων που ισχύουν από τη Δευτέρα 07/02, όσοι δεν έχουν πραγματοποιήσει 3η δόση και έχει παρέλθει εξάμηνο από την 2η δόση, θεωρούνται ανεμβολίαστοι, οπότε για την συμμετοχή τους στον αγώνα θα πρέπει να πραγματοποιήσουν Rapid Test.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κ-15(ώρα συγκέντρωσης 10:30):

Αναστασιάδης, Άτσαλος, Βατμανίδης, Ιακάρης, Καμήλαλης, Καραμπατζάκης, Καραϊβαζίδης, Καραμπέτσιος, Κεβάνι, Μήτρου, Μπήδιος, Μπλατσιώτης, Πασχαλίδης, Πέγκας, Πεμπές, Πούγκας, Σαμαράς,Φούρλιος, Χαραλαμπίδης, Χηνάκης.

Κ-17(ώρα συγκέντρωσης 13:00):

Αϊβατζίδης, Γκουτίδης, Αραμπατζής, Καρδαράς, Καρακούτης, Κελλίδης, Κεραμιδάς, Κωνσταντινίδης Διαμαντής, Μαδένης, Μπαλμαδάκης, Μπομπότας, Παπακωνσταντίνου, Δημητρίου, Θεοχαρίδης, Χάβος, Μίσσας, Θεογιάννης, Λίλλης, Ματσικόπουλος, Καλουπτσής.

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών