Η ΜACRON SOLSTICE XH η νέα μπάλα του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Σερρών

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τη MACRON και το MACRON STORE THESSALONIKI, η οποία θα είναι o κεντρικός χορηγός τoυ πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της Ενώσεως μας για τη σεζόν 2022-23, ανακοινώνει και παρουσιάζει τη νέα μπάλα του πρωταθλήματος.

Αυτή θα είναι η ΜACRON SOLSTICE XH

Η Macron είναι μια Ιταλική εταιρία που εδρεύει στη Μπολόνια της Ιταλίας και παραμένει ο ευρωπαϊκός ηγέτης στην παραγωγή αθλητικού εξοπλισμού. Η Macron δραστηριοποιείται σε τρεις βασικούς πυλώνες: στον εξοπλισμό ομάδων που αφορά στον ρουχισμό και αξεσουάρ σε επαγγελματικό αλλά και ερασιτεχνικό επίπεδο καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα αθλημάτων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, ποδόσφαιρο σάλας, μπέιζμπολ, χόκεϊ, άρση βαρών, στίβο κ.α.), στην παραγωγή επίσημων προϊόντων ομάδας όπως εμφανίσεις και αξεσουάρ για τους φιλάθλους ομάδων που συνεργάζονται με τη Macron και ρούχα καθημερινά και ελεύθερου χρόνου με αθλητικό στυλ για εκείνους που επιλέγουν ένα μοντέρνο σπορ ντύσιμο και εκτός γηπέδου.

Η Macron είναι μια ηγέτιδα εταιρία με επιτυχία στην Ευρώπη χάρη στην ποιότητα των προϊόντων της, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της και τη δυνατότητα να ικανοποιεί τις υψηλότερες ανάγκες των αθλητών. Η ιταλική εταιρεία συνεργάζεται με αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους που βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο.

www.macronstorethessaloniki.gr

 Aντώνη Τρίτση 76, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη
Τηλ.2310774199

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών