Ισοπαλία(3-3) για την Μικτή Κ14 της Ε.Π.Σ.Σερρών κόντρα στην Χαλκιδική

Για την 4η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, η Μικτή Κ14 της Ε.Π.Σ.Σερρών αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής με 3-3. Σε ένα γεμάτο και χορταστικό ματς που παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας η Μικτή μας έκανε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά δεν τη συνδύασε με νίκη.

Το ματς ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται, έπειτα από ολιγωρία στην άμυνα, ωστόσο η ομάδα μας ανέβασε απόδοση, ισοφάρισε με σουτ του Στεφανίδη μέσα από την περιοχή και στο 38΄ ο Σιάπκας με νέα προσπάθεια έκανε την ανατροπή σε δύο λεπτά και έστειλε τους Σερραίους με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, από στατικη φάση ήρθε η ισοφάριση, ενώ με πέναλτι που αμφισβητήθηκε ήρθε και άλλη ανατροπή στο σκορ και το 2-3 για την Χαλκιδική. Η ομάδα μας συνέχισε να παλεύει και στο 65΄ ο Κουτρουβέλης κέρδισε το πέναλτι, ο Τσακιρούδης σκόραρε για το 3-3 που ήταν και το τελικό σκορ, καθώς στην συνέχεια Κουτρουβέλης και Σιάπκας έχασαν τις ευκαιρίες για τη νίκη.

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ(Χ.Πεμπές): Νησούδης, Παρμαξής, Κωστογλίδης, Μπέγος, Τσίκος, Τσουκαλίδης, Σιάπκας(75΄ Φιλιππίδης), Στεφανίδης(75΄ Ματούλας), Κουτρουβέλη(70΄ Κώρης), Τσακιρούδης, Φολόκης(75΄ Καστρίτσης)

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών