Κάρτα Υγείας Ποδοσφαιριστών

Υπενθυμίζουμε στα σωματεία μας, ότι  οι ομάδες σε όλους τους αγώνες υποχρεούνται να έχουν μαζί τους και να παραδίδουν στο διαιτητή, τις Κάρτες Υγείας των ποδοσφαιριστών τους εν ισχύ. 

Η Κάρτα Υγείας ενός ποδοσφαιριστή θα αναγράφει τα πλήρη στοιχεία του ποδοσφαιριστή, θα φέρει την απαιτούμενη ιατρική θεώρηση και τη βεβαίωση ότι ο κάτοχος αυτής είναι απόλυτα υγιής και ικανός να αγωνίζεται σε αγώνες της ομάδας του.

Η Κάρτα Υγείας ποδοσφαιριστή ισχύει για ένα έτος από τη θεώρησή της, η οποία γίνεται από γιατρούς δημοσίου ή ιδιωτικού φορέα με ειδικότητα την καρδιολογία ή από γιατρούς λοιπών ειδικοτήτων με πιστοποίηση Ε.Κ.Α.Ε,  εκδίδεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στη παρ. 9 άρθρου 33 του Ν. 4479/27 (ΦΕΚ 94Α/2017) και την υπ’ αριθμ. 386611/15976/1417/152/13-8-2018 κοινή υπουργική απόφαση των Υπουργών Υγείας και Υφυπουργού Αθλητισμού και πρέπει να ισχύει κατά την ημέρα τέλεσης του αγώνα.

Για τη νομότυπη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών σε έναν αγώνα, αρκεί η προσκόμιση στο διαιτητή του, της κάρτας υγείας αθλητή. 

Βρείτε ΕΔΩ την Κάρτα Υγείας

.

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών