Με ήττες στο Κιλκίς συνέχισαν οι Μικτές της Ε.Π.Σ.Σερρών

Με δύο ήττες στο Κιλκίς συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων οι Μικτές της Ε.Π.Σ.Σερρών. Η Κ14 έχασε με 1-0, ενώ η Κ16 με 2-1.

 

Κ16: ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ-ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ 2-1

Η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καλά στο ματς, σπατάλησε ένα ολόκληρο ημίχρονο, στο οποίο δέχθηκε και ένα γκολ και ενώ στο δεύτερο μέρος βελτιώθηκε, πίεσε για την ισοφάριση, αλλά σε μία αντεπίθεση δέχθηκε και το 2-0. Στη συνέχεια έχασε αρκετές ευκαιρίες, είχε δοκάρι, κατάφερε να σκοράρει, αλλά όχι τελικά να πάρει και την ισοπαλία.

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ(Γ. Κεχλιμπάρης): Καραμπέτσιος, Νάσος, Κεχλιμπάρης, Γιαννακάκης(75΄ Χασόγλου), Δοφούδης(65΄ Καραμανάβης), Καρακολίδης, Καζάκης(46΄ Στέφος), Καρακούτης(75΄ Τέζας), Αναστασιάδης, Κίρδας(65΄ Τύλιος), Κυριακού.

 

Κ14: ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ-ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ 1-0

Η ομάδα μας μπήκε καλά στον αγώνα, είχε την υπεροχή, δεν απειλήθηκε, ενώ έχασε και τέσσερις καλές ευκαιρίες για γκολ. Στο δεύτερο μέρος συνέχισε να σπαταλά τις καλές στιγμές που δημιουργούσε στην αντίπαλη εστία με τον Κουτρουβέλη, τον Τσακιρούδη και τον Δελέογλου και κόντρα στη ροή του αγώνα “τιμωρήθηκε” και στο 75΄ δέχθηκε το γκολ. Ωστόσο μέχρι το φινάλε πίεσε, έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Τσακιρούδη στο 80΄, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει έστω την ισοπαλία.

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ(Χ.Πεμπές):

 

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών