Νέα αναβολή στην κλήρωση της Λαχειοφόρου αγοράς της Ε.Π.Σ.Σερρών

Από την Ε.Π.Σ.Σερρών ανακοινώνεται η νέα αναβολή της κλήρωσης της Λαχειοφόρου αγοράς προς οικονομική ενίσχυση των σωματείων της, η οποία θα γινόταν στις 30 Μαρτίου βάση και της κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου που ήταν προγραμματισμένη, καθώς λόγω της πανδημίας και των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί αυτή δε διεξήχθη, αφού δεν κυκλοφόρησαν τα λαχεία.

Θυμίζουμε πως στις 24 Αυγούστου και κατά τη διάρκεια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης, ο πρόεδρος της Αθανάσιος Χατζηπαντελής, στο πλαίσιο του πακέτου οικονομικών μέτρων στήριξης των σωματείων που υλοποίησε η Ε.Π.Σ.Σερρών προκειμένου να βοηθήσει έμπρακτα στην προσπάθεια τους. πήρε την απόφαση να δώσει την ευκαιρία, χωρίς κανένα έξοδο, να αποκτήσουν κάποια σημαντικά έσοδα από την πώληση των λαχνών με έπαθλο ένα Mega Scooter. 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία που θα οριστεί από την Ε.Π.Σ.Σερρών με το τέλος των περιοριστικών μέτρων και όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, με βάση κάποια  νέα κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου.

Παρακαλούμε τα Σωματεία να προβούν στην απαραίτητη ενημέρωση προς τα μέλη και τους φίλους τους που έχουν προμηθευτεί Λαχεία, προκειμένου να διατηρήσουν τα αποκόμματα.

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών