Οι αποστολές των Μικτών της Ε.Π.Σ.Σερρών για προπόνηση στις 08/02 και για τον αγώνα με την Ε.Π.Σ.Ξάνθης

Από την Ε.Π.Σ.Σερρών και τον Ενωσιακό προπονητή κ.Κεχλιμπάρη Γεώργιο, ανακοινώνεται η αποστολή των Μικτών Ομάδων Κ-15 και Κ-17, ενόψει της προπόνησης που θα διεξαχθεί την Τρίτη 08 Φεβρουαρίου, αλλά και του αγώνα που ακολουθεί για την 2η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στην Ξάνθη την Τετάρτη 09 Φεβρουαρίου, με την Κ-15 να αγωνίζεται στις 12:00 και την Κ-17 στις 14:30 στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.Ξάνθης.

♦Σε περίπτωση απουσίας να γίνει άμεσα επικοινωνία με τον προπονητή κ.Γιώργο Κεχλιμπάρη.

♦Στην προπόνηση της Τρίτης θα γίνει η παραλαβή της ενδυμασίας.

Ώρα συγκέντρωσης αποστολής την Τετάρτη 09/02 στις 07:45 στις εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ.Σερρών. Παρακαλούνται οι ποδοσφαιριστές να φέρουν μαζί μάσκα για χρήση εντός του λεωφορείου.

 

Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να προσκομίσουν στην προπόνηση της Τρίτης:

1)Κάρτα Υγείας(ανανεωμένη σε περίπτωση νόσησης) 2)Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης 3) Βεβαίωση αρνητικού Rapid Test

ΠΡΟΣΟΧΗ! Λόγω των νέων μέτρων που ισχύουν από τη Δευτέρα 07/02, όσοι δεν έχουν πραγματοποιήσει 3η δόση και έχει παρέλθει εξάμηνο από την 2η δόση, θεωρούνται ανεμβολίαστοι, οπότε για την συμμετοχή τους στον αγώνα θα πρέπει να πραγματοποιήσουν Rapid Test.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κ-15 (ώρα συγκέντρωσης 08/02 15:30, γήπεδο Ε.Π.Σ.Σερρών):

Αναστασιάδης, Άτσαλος, Αρναουτάκης, Βατμανίδης, Γλένης, Καμήλαλης, Χατζηβασιλείου, Καραμπέτσιος, Καραμπατζάκης, Μήτρου, Κωνσταντινίδης Ανέστης, Μήσιος, Μπήδιος, Μπλατσιώτης, Πασχαλίδης, Πούγκας, Σαμαράς, Σπανίδης, Φούρλιος

Κ-17 (ώρα συγκέντρωσης 08/02 14:20, γήπεδο Ε.Π.Σ.Σερρών):

Αϊβατζίδης, Γκουτίδης, Δημητρίου, Δράγκος, Αραμπατζής, Καλουπτσής, Καρδαράς, Καρακούτης, Κελλίδης, Κεραμιδάς, Κόκκινος, Κωνσταντινίδης Διαμαντής, Μαδένης, Μπαλμαδάκης, Μπομπότας, Πάνος, Παπακωνσταντίνου, Σίκαλος Χρήστος, Τζιάνης, Χάβος

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών