Ο Γιώργος Κεχλιμπάρης Προπονητής των Μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ.Σερρών

Η Ε.Π.Σ.Σερρών ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Κεχλιμπάρη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Ενωσιακού προπονητή και την καθοδήγηση των Μικτών ομάδων Κ-15 και Κ-17 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων 2021-2022.

Ο Γιώργος Κεχλιμπάρης γεννήθηκε στις 07/08/1977, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και στην ενόργανη γυμναστική, κάτοχος διπλώματος UEFA B΄ με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή, μέλος του Συνδέσμου Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν.Σερρών. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από το 2000 αναλαμβάνοντας από τότε τμήματα υποδομών στις ακαδημίες Θράκης Φερρών, Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας, Αστραπής Βαμβακοφύτου, Άρη Ποντισμένου, Δόξας Λιθοτόπου, Πήγασου, και Πανσερραϊκού, ενώ έχει υπάρξει υπεύθυνος των Ακαδημιών του Εθνικού Σιδηροκάστρου, της Ασπίδας Δραβήσκου και του Πανσουλιακού. Το 2004 διετέλεσε υπεύθυνος προγράμματος επιλογής ταλέντων της Γ.Γ.Α στις Σέρρες.

Το υπόλοιπο τεχνικό τιμ που θα πλαισιώνει τον προπονητή απαρτίζεται από τους:

ΚΑΣΑΠΗ-ΒΑΓΙΩΤΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ – Βοηθός Προπονητή, Κάτοχος UEFA C΄ 

ΚΟΜΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟ PhD/MSc – Επιστημονικός Συνεργάτης,  Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Κάτοχος UEFA B΄ 

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΗΣ – Eπιστημονικός Συνεργάτης, Φυσιοθεραπευτής – Εργοφυσιολόγος, Πιστοποιημένος FIFA Medicine

Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Σερρών εύχεται καλή επιτυχία στον προπονητή και στο υπόλοιπο τεχνικό τιμ, έχοντας σαν στόχο την ανάδειξη του Σερραίου ποδοσφαιριστή.

 

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών