Παιδικό Πρωτάθλημα K16

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

 

Μεραρχίας 61, Σέρρες 62125                                                                                          url : https://www.epss.gr

Τηλ.: 23210 59584, 23210 59893                                                                         e-mail: epss@otenet.gr

Fax:  23210 59135

Αριθμ. Πρωτ. 445

Σέρρες: 9-10-2018

Προς

Τα Σωματεία που μετέχουν στο Παιδικό Πρωτάθλημα K16

Έδρες τους

 

Κύριε Πρόεδρε,

Κοινοποιούμε το συνημμένο αγωνιστικό πρόγραμμα 1ης αγωνιστικής Κ16 του Πρωταθλήματος Υποδομών της ΕΠΣ Σερρών περιόδου 2018-2019 (Α΄ ΓΥΡΟΣ).

 

Στο Πρωτάθλημα αυτό προέχει η συμμετοχή των ποδοσφαιριστών στους αγώνες, που πρέπει να γίνονται μέσα σε αθλητικά πλαίσια και όχι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ. Συνεπώς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση στους αγώνες αυτούς να εμφανισθούν φαινόμενα «ΒΙΑΣ», έστω και ελαφρά μορφής.

Οι διαιτητές θα ορίζονται κανονικά από την ΕΔ/ΕΠΣ και η αποζημίωσή του εξοδολογίου τους θα είναι δέκα (10) ευρώ και θα  βαρύνει το γηπεδούχο σωματείο. Η χιλιομετρική τους αποζημίωση με 0,30 € το χιλιόμετρο Το εξοδολόγιο του διαιτητή και η αποζημίωση του γιατρού ή νοσηλευτή θα καταβάλλονται πριν από την έναρξη του αγώνα, διαφορετικά ο διαιτητής δεν θα κάνει τον αγώνα.

Η αποζημίωση του ατόμου που θα ασκεί ιατρική μέριμνα, δέκα ευρώ (10€), θα βαρύνει το γηπεδούχο Σωματείο και θα ορίζεται από την ΕΠΣ.

Κανένας αγώνας δεν θα διεξάγεται χωρίς την παρουσία γιατρού ή νοσηλευτή, αλλά και στο γήπεδο πάντα πρέπει να υπάρχει φαρμακευτικό, επιδεσμικό υλικό και τα απαραίτητα είδη πρώτων βοηθειών.

Σε περίπτωση δημιουργίας επεισοδίων τα υπαίτια Σωματεία θα αποκλείονται με απόφαση του Δ.Σ της Ένωσης από όλους της υπόλοιπους αγώνες. Σωματείο το οποίο αδυνατεί να παρουσιαστεί σε κάποιον αγώνα, οφείλει να ειδοποιήσει έγκαιρα το αντίπαλο σωματείο και την ΕΠΣ για τη ματαίωση του αγώνα, διαφορετικά θα υποχρεούται στην αποζημίωση της αντίπαλης ομάδας για μετακίνηση και τα υπόλοιπα έξοδα του αγώνα (διαιτητές, Νοσηλευτές κλπ)

Στη συγκεκριμένη κατηγορία Κ16 (γεν.2003-2004) επιτρέπεται ν΄ αγωνίζεται (11αδα) και ένας ποδοσφαιριστής μεγαλύτερος και μάλιστα γεννημένος έως και το έτος 2002.

Η Κατάσταση Υγείας των ποδ/στών αυτού του Πρωταθλήματος πρέπει να περιέλθει στην Ένωση πριν από τον αγώνα και θα φέρουν τα Σωματεία μαζί της θεωρημένο αντίγραφο από την Ένωση.

Απαραίτητη συμμετοχή ποδοσφαιριστή στον αγώνα είναι η ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ , χωρίς αυτήν δεν επιτρέπεται να αγωνισθεί.

 

 

Τα σωματεία να φροντίσουν για την έγκαιρη έκδοση της άδειας διεξαγωγής του αγώνα από το αρμόδιο τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και να ενημερώσουν τους υπευθύνους των γηπέδων. ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα και φροντίδα στην ασφάλεια και υγεία των μικρών αυτών ποδοσφαιριστών.

Η αγωνιστική αυτή θα γίνει με την προϋπόθεση ότι απαραίτητα θα πρέπει να υπάρξει η κατάσταση υγείας , οι πράξεις συναίνεσης και η ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ. Διαφορετικά αν δεν υπάρχουν τα παραπάνω δικαιολογητικά δεν θα διεξαχθεί κανένας αγώνας.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 13-10-2018  ΩΡΑ 11 ΠΜ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ16

 

ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΥΚΩΝΑ          ΛΕΥΚΩΝΑΣ                            ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ             ΑΝΑΒΟΛΗ

        ΄΄       ΧΡΙΣΤΟΥ            ΧΡΙΣΤΟΣ                                 ΗΡΑΚΛΗΣ

        ΄΄       ΟΜΟΝΟΙΑΣ Α    ΠΗΓΑΣΟΣ                               ΛΕΟΝΤΕΣ

        ΄΄       ΝΙΓΡΙΤΑΣ           ΝΙΓΡΙΤΑ 2018                         ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

        ΄΄       ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ    ΠΟΣ 2000                               ΠΕΠΟΝΙΑ                          ΑΝΑΒΟΛΗ

Σημείωση 1: Η αγωνιστική αυτή θα γίνει μόνον και εφόσον υπάρξει παράταση έκδοσης της κάρτας υγείας των ποδοσφαιριστών.

Σημείωση 2: Επιτρέπεται η αλλαγή ώρας τέλεσης του αγώνα κατόπιν συνεννόησης και των δύο σωματείων και ενημέρωσης της Ένωσης.

 

ΜΕ ΤΙΜΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο Γ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                        ΜΕΤΑΛΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών