ΠανΣερραϊκό κάλεσμα από την Ε.Π.Σ.Σερρών για τον τελευταίο αγώνα των “κόκκινων”

Την Κυριακή 1η Μαϊου 2022(14:45), η ομάδα “ναυαρχίδα” της Ε.Π.Σ.Σερρών, ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ μας, δίνει τον τελευταίο του αγώνα στο πρωτάθλημα της Super League 2 και υποδέχεται στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών τη Νίκη Βόλου, θέλοντας τη νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή του στο πρωτάθλημα, ένας στόχος που αποτελεί στόχο όλου του Σερραϊκού ποδοσφαίρου!

Η Ε.Π.Σ.Σερρών και ο Πρόεδρος της Νίκος Κατσαβάκης, απευθύνουν κάλεσμα σε όλα τα σωματεία της Ένωσης μας, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, ακαδημίες και όλους τους ανθρώπους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, να βρεθούν στο πλευρό του Πανσερραϊκού, να βρεθούν μαζικά στις κερκίδες του Δημοτικού γηπέδου και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας σε αυτή την τελευταία αγωνιστική, γιατί αυτή είναι μία μάχη που πρέπει να κερδίσουμε #ΜΑΖΙ.

Αποτελεί χρέος όλων ως άνθρωποι του Σερραϊκού ποδοσφαίρου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δώσουμε #ΜΑΖΙ αυτή τη μάχη.

Σε συνεργασία με την ΠΑΕ Πανσερραϊκός, η Ε.Π.Σ.Σερρών ενημερώνει τα μέλη της, πως κατόπιν επικοινωνίας με τη Γραμματεία της Ένωσης, μπορούν να ενημερωθούν για την είσοδο τους στο γήπεδο.

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών