Σε καλό κλίμα και με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας έγινε η Γ.Σ της Ε.Π.Σ.Σερρών

Σε πρωτοφανείς αλλά και ταυτόχρονα προς παραδειγματισμό συνθήκες έγινε τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ.Σερρών, η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης. Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπονται από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο και με όλους τους παρευρισκομένους να κάνουν χρήση μάσκας, παρότι η Γενική Συνέλευση γινόταν σε ανοιχτό χώρο, η εικόνα ήταν θετική και στο πλαίσιο του μηνύματος “Παίζουμε Ξανά – Μένουμε Ασφαλείς” που προωθείται.

Παρουσία αρκετών σωματείων και σε πολύ καλό κλίμα, στην έκθεση διοικητικού απολογισμού, ο πρόεδρος Αθανάσιος Χατζηπαντελής αναφέρθηκε φυσικά σε όλα όσα προέκυψαν από τον Μάρτιο και έπειτα, όταν η πανδημία του κορωνοϊού επέβαλε οριστικό λουκέτο στα πρωταθλήματα, κάνοντας λόγο για την πιο περίεργη και δύσκολη σεζόν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα με τις διοικήσεις των Ενώσεων να καλούνται να αντεπεξέλθουν και να προσπαθούν να επιδείξουν εμπράκτως τη στήριξη τους στα σωματεία, παρουσιάζοντας αναλυτικά το πακέτο των οικονομικών μέτρων που αποφάσισε το Δ.Σ και λέγοντας συνεχώς πως η Ε.Π.Σ θα είναι στο πλευρό των σωματείων, αφουγκραζόμενη κάθε προβληματισμό τους και ελπίζοντας φυσικά σε επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερες συνθήκες.

Παράλληλα ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Σερρών και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Κων/νος Βότσης ανέλυσε στα σωματεία το σκεπτικό της αναδιάρθρωσης που έκανε τις τρεις κατηγορίες της σεζόν 2019-20, σε δύο, την Α1΄ και την Α2΄ πλέον και φυσικά τον τρόπο με τον οποίον θα διεξαχθούν και θα ολοκληρωθούν και τα φετινά πρωταθλήματα, περιμένοντας την οριστικοποίηση των συμμετοχών στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος με τα σωματεία και στη συνέχεια έγιναν με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και οι βραβύσεις των πρωταθλητών της περιόδου 2019-20. Αναλυτικά βραβεύτηκαν:

Πρωταθλητής Κ16: Πανσερραϊκός

Πρωταθλητής Β΄ Κατηγορίας-Α΄ Όμιλος: Πυθαγόρας Κ.Δένδρων

Πρωταθλητής Β΄ Κατηγορίας-Β΄ Όμιλος: Σπάρτακος Σκουτάρεως

Πρωταθλητής Ανώτερης Κατηγορίας-Α΄ Όμιλος: Κεραυνός Μεγαλοχωρίου

Πρωταθλητής Ανώτερης Κατηγορίας-Β΄ Όμιλος: ΠΑΕ Αγίου Πνεύματος

Πρωταθλητής Επίλεκτης Κατηγορίας: Εθνικός Σιδηροκάστρου

Φιναλίστ Κύπελλο Ε.Π.Σ.Σ “bristot”: Δόξα Κ.Καμήλας

Φιναλίστ Κύπελλο Ε.ΠΣ.Σ “bristot: Ανατολή Σερρών

 

 

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών