Στην Έκτακτη Γ.Σ της ΕΠΟ ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Σερρών Νίκος Κατσαβάκης

Οι εργασίες της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-Μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβαν χώρα στο ξενοδοχείο Divani Caravel την Παρασκευή 18 Μαρτίου, με τον Πρόεδο Νίκο Κατσαβάκη να εκπροσωπεί την Ε.Π.Σ.Σερρών. 

Η Γενική Συνέλευση επικύρωσε τον διορισμό των δικαστών του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρο και τον διορισμό των μελών της Επιτροπής Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης (ΕΕΔΣ).

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Σερρών έδωσε για πρώτη φορά το παρών σε Γ.Σ της Ομοσπονδίας, μετά την εκλογή του τον Οκτώβριο του 2021 και είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με προέδρους πολλών Ενώσεων, που δεν είχε τύχει να συναναστραφεί μέχρι σήμερα, όπως φυσικά και με τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

Κατά την διάρκεια των επαφών του είχε την ευκαιρία να συζητήσει όλα τα θέματα και τα προβλήματα που απασχολούν την Ε.Π.Σ.Σερρών, όπως φυσικά και τις περισσότερες Ενώσεις και να ανταλλάξει απόψεις.

Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. και προεδρεύων στη Γενική Συνέλευση, Παναγιώτης Δημητρίου, ζήτησε από την πλευρά του την άμεση παρέμβαση των FIFA και UEFA προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη για τα ζητήματα του Αθλητικού Νόμου.

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών