Συνάντηση Προέδρου Ε.Π.Σ.Σερρών Νίκου Κατσαβάκη με τον Δήμαρχο Βισαλτίας Αθανάσιο Μασλαρινό

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Σερρών Νίκος Κατσαβάκης συνεχίζει τις συναντήσεις με τους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και την Τετάρτη 01/12, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Κώστα Βότση βρέθηκε στη Νιγρίτα συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Βισαλτίας Αθανάσιο Μασλαρινό σε εξαιρετικό κλίμα. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος υποδομών Θοδωρής Βαδικόλιας.

Ο Δήμαρχος Βισαλτίας συνεχάρη τον κ. Κατσαβάκη για την εκλογή του στην προεδρία της Ε.Π.Σ.Σ και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η νέα διοίκηση της Ένωσης εξέφρασε την πρόθεσή της να επισκεφθεί τους μαθητές των Δημοτικών σχολείων του Δήμου με σκοπό την ενημέρωση και συμμετοχή τους στις ακαδημίες των ομάδων και την απόκτηση αθλητικής παιδείας.  Ο κ. Κατσαβάκης τόνισε πως πρώτο μέλημα είναι η ασφάλεια των αθλητών και για τον λόγο αυτό έχει ξεκινήσει μία σειρά σεμιναρίων πρώτων βοηθειών για τους υπεύθυνους των ομάδων, ενώ παράλληλα συζητήθηκαν τα θέματα των αδειών λειτουργίας των γηπέδων του Δήμου και η τοποθέτηση Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών σε αυτά.

Ο κ.Μασλαρινός διαβεβαίωσε από την πλευρά του πως θα τον βρουν σύμμαχο και συμπαραστάτη στην αναβάθμιση του ερασιτεχνικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου.

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών