Συνάντηση του Προέδρου της Ε.Π.Σ.Σερρών με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου

Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιο Μαλλιαρά επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 17.12.2021 ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ Νίκος Κατσαβάκης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί ο κ. Κατσαβάκης με τους φορείς του νομού. Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Σ. ενημέρωσε τον Αθανάσιο Μαλλιαρά για τα σχέδια της νέας διοίκησης και τόνισε πως στόχος είναι η συνεργασία με όλους τους φορείς, έτσι ώστε το σερραϊκό ποδόσφαιρο να ξεπερνά προβλήματα που υπάρχουν και να έχει συνεχή άνοδο.

Σ΄ αυτό το πλαίσιο συζητήθηκε η δυνατότητα συνεργασίας των δύο πλευρών σε δράσεις που θα δώσουν ώθηση στο σερραϊκό ποδόσφαιρο αλλά παράλληλα θα λειτουργήσουν και ως τονική ένεση για την τοπική αγορά, όπως η διοργάνωση ενός πανελλήνιου τουρνουά ακαδημιών από την Ε.Π.Σ.Σ., με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Σερρών. Παράλληλα στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν και προτάσεις για διοργάνωση σεμιναρίων και ημερίδων που θα σχετίζονται με το ποδόσφαιρο και την επιχειρηματικότητα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ευχαρίστησε τον κ. Κατσαβάκη για την επίσκεψη και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα και πολλές επιτυχίες στα σερραϊκά ποδοσφαιρικά σωματεία. Επιπλέον του επισήμανε πως η πόρτα του Επιμελητηρίου θα είναι πάντα ανοιχτή και η στήριξή του αυτονόητη, όπου αυτό είναι δυνατόν.

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών