Συνεχίζονται οι δοκιμαστικές προπονήσεις Προεπιλογής Μικτών Ομάδων | Ν.Ζίχνη 25-26/05

Η Ε.Π.Σ.Σερρών στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης και εξέλιξης και της ορθής λειτουργίας των Μικτών της ομάδων, συνεχίζει τον κύκλο δοκιμαστικών προπονήσεων σε διαφορετικά γήπεδα του Νομού Σερρών, προκειμένου να γίνει από τον Ενωσιακό προπονητή κ.Γιώργο Κεχλιμπάρη, αξιολόγηση ποδοσφαιριστών, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Μετά τις πρώτες δοκιμαστικές προπονήσεις στη Σκοτούσσα, εκεί όπου υπήρξε αθρόα συμμετοχή ποδοσφαιριστών και βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα, επόμενος σταθμός είναι η Ν.Ζίχνη. Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Ν.Ζίχνης την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Μαϊου με ώρα έναρξης στις 17:30 και με συμμετοχή ποδοσφαιριστών γεννηθέντες 2008 και 2009.

Καλούνται τα σωματεία και οι ακαδημίες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ν.Ζίχνης και του Δήμου Αμφίπολης, να ενημερώσουν τους ποδοσφαιριστές τους για τη δυνατότητα συμμετοχής τους στις δοκιμαστικές προπονήσεις της Ε.Π.Σ.Σερρών.

Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να φέρουν μαζί τους υποχρεωτικά την Κάρτα Υγείας και την αθλητική τους ενδυμασία για τη συμμετοχή στις προπονήσεις!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ.Γιώργο Κεχλιμπάρη. Τηλ.επικοινωνίας: 6944664506

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών