Την Ε.Π.Σ.Μακεδονίας υποδέχεται την Τετάρτη 26/02 η Ε.Π.Σ.Σερρών

Με την 6η αγωνιστική συνεχίζονται οι υποχρεώσεις των Μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ.Σερρών στο πλαίσιο της διεξαγωγής των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα Κ12 και Κ14 θα αντιμετωπίσουν τα αντίστοιχα της Ε.Π.Σ.Μακεδονίας στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ένωσης στο Πάρκο Ομόνοιας την Τετάρτη 26/2/2020, με την Κ12 να αγωνίζεται στις 12:30 και την Κ14 στις 14:00, στο τελευταίο εντός έδρας ματς.

Ο Ενωσιακός προπονητής κ.Αθανάσιος Τερζής ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας Κ12 και της ομάδας Κ14 που θα λάβουν μέρος στους αγώνες. Αναλυτικά:

Κ12(Ώρα συγκέντρωσης 11:15): Ιακάρης, Κωνσταντινίδης Γ., Κατιάκος, Κουκούτσης, Ταϊμπίρης, Φούρλιος Ι., Βασιλάκος, Σιώπης, Κεβάνι, Γκαϊδατζάκης, Καμήλαλης, Χαρισούδης, Γιατζόγλου, Σαρακατσάνης, Κωνσταντινίδης Αστ.

Κ14(Ώρα συγκέντρωσης 12:30):  Αναδολής, Δράγκος, Αρτζόγλου, Γκουτίδης, Θεοχαρίδης, Καπλανίδης, Κατσούρας, Κασελούρης, Ματσικόπουλος, Μίσας, Τζελέπης, Τσαμαντουρίδης, Τριανταφύλλου, Σφουγγούρης, Θωμόγλου, Χάβος, Χατζημαργαρίτης, Μαγκενάκης

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών