Το πρόγραμμα του πρωταθλητή της Ε.Π.Σ.Σερρών στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική

Πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Crowne Plazza οι κληρώσεις για τα play off προβιβασμού από τη Γ’  Εθνική Κατηγορία στη SL2 και από τα πρωταθλήματα των ΕΠΣ στη Γ’  Εθνική Κατηγορία. Τη διαδικασία προλόγισαν ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Παναγιώτης Δημητρίου και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων Άγγελος Δανιήλ. Τις κληρώσεις παρουσίασε η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και καλεσμένος ήταν ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Βαγγέλης Μόρας.

Ο κ. Δημητρίου απηύθυνε τον ακόλουθο χαιρετισμό:

“Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους. Η διοίκηση της ομοσπονδίας προσπαθεί να αναβαθμίσει όλες τις διοργανώσεις της και τις κληρώσεις τους. Όπως υπήρξε μεγάλη αναβάθμιση στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, κρίναμε συνετό να αναβαθμίσουμε την κλήρωση για τα μπαράζ της Γ΄  Eθνικής για την άνοδο στη Super League 2, αλλά  και των πρωταθλητών των Ενώσεων για την άνοδο στη Γ Εθνική.

Θα υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτά τα δύο πρωταθλήματα, διότι από τις 7 πρωταθλήτριες ομάδες των ομίλων της Γ’   θα προβιβαστούν στη SL2 μόνο οι 4 και από τις 56 πρωταθλήτριες ομάδες των Ενώσεων θα ανέβουν οι 24. Θα υπάρξει αρκετός κόσμος στα γήπεδα και η διοίκηση της Ε.Π.Ο. θα είναι δίπλα στα σωματεία ώστε να διεξαχθούν ομαλά όλα τα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε η διαιτησία να είναι πάρα πολύ καλή, ώστε στο τέλος ο φίλαθλος κόσμος να είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την ομοσπονδία”.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων για τους πρωταθλητές των Ε.Π.Σ είναι:

1η    αγωνιστική 08.05
2η    αγωνιστική 11.05
3η    αγωνιστική 15.05
4η    αγωνιστική 22.05
5η    αγωνιστική 25.05
6η    αγωνιστική 29.05
7η    αγωνιστική 05.06

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Πρωταθλητή της Ε.Π.Σ.Σερρών ΕΔΩ, με την ομάδα μας να έχει ρεπό την 1η αγωνιστική.

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών