Έπαιξαν για την “Ηλιαχτίδα” Παλαίμαχοι Πανσερραϊκού & ΠΑΟΚ(φωτογραφίες)

Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Πανσερραϊκού και ΠΑΟΚ, φόρεσαν σορτσάκι και ποδοσφαιρικά παπούτσια και… θυμήθηκαν τα παλιά, παίζοντας ποδόσφαιρο στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών και σκοράροντας για την “ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ”.

Στον φιλικό αγώνα που διοργάνωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία στις ομάδες, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, να φέρουν μνήμες από το παρελθόν, να αψηφίσουν τις όχι ιδανικές καιρικές συνθήκες και να διασκεδάσουν, στέλνοντας μήνυμα προσφοράς, καθώς τα έσοδα των εισιτηρίων δόθηκαν για την ενίσχυση του «Συλλόγου Γονέων ,Φίλων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών, « Η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ». Μάλιστα ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Σερρών παρέδωσε το πρωί της Τρίτης την επιταγή στην υπεύθυνη του Συλλόγου.

Αυτό άλλωστε ήταν το πρώτο από μία σειρά αγώνων φιλανθρωπικού χαρακτήρα για την ομάδα των Παλαιμάχων του Πανσερραϊκού, πάντα με τη στήριξη και υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ.Σερρών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο  Πανσερραϊκός… με πιο νεανικές επιλογές στην ενδεκάδα, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, νίκησε με σκορ 7-4 τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που αποζημίωσε όσους βρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών. Ο Γιώργος Τσιφούτης ήταν ο προπονητής της ομάδας των παλαιμάχων του Πανσερραϊκού, ενώ την ομάδα του ΠΑΟΚ που ήρθε στις Σέρρες με απουσίες λόγω τραυματισμών, την ενίσχυσαν και Σερραίοι ποδοσφαιριστές όπως ο Γιώργος Γεωργιάδης που ξανά φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα. Για την ιστορία για τους Σερραίους σκόραραν οι Βαγενάς, Πεμπές, Τάντιτς(3), Κωνσταντινίδης, Γκόγκας, ενώ για τον ΠΑΟΚ οι Τουρσουνίδης(2), Αλιβάνογλου, Κουκίδης.

Τον αγώνα παρακολούθησαν από τον πάγκο των «λιονταριών» ο Ηλίας Σαββίδης, ο Τάκης Ηλιάδης, ο Βαγγέλης Τσιρίκας, ο Δημήτρης Αϊβαζίδης, ο Παύλος Δημητρίου, ο Χρήστος Σαββίδης, ο Στέργιος Γαλάνης, ο Αλέκος Μόσχου, ο Αλέκος Βάσσος και ο Γιάννης Βαλιάνης,  βασικός με τους «κόκκινους» ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών Νίκος Κατσαβάκης, ενώ διαιτητής στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο Μάλαμας Τεβεκέλης.

Στο πρώτο ημίχρονο η διαιτητική τριάδα αποτελούνταν από τους Γιώργο ΦωτιάδηΒασίλη Καμπούρη και Σίμο Τσεσμετζή. Παρών στο γήπεδο και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Τάσος Καζίας και ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Μετά το τέλος του αγώνα και μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου των Παλαιμάχων του Πανσερραϊκού Τάκη Βάβαλη, τα μέλη των δύο ομάδων δείπνησαν στο εστιατόριο “ΑΡΩΜΑ ΑΥΛΗΣ”(Δημ.Μαρούλη 41), το οποίο και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση. Το γεύμα ήταν χορηγία του ιδιοκτήτη Άκη Ζαραφιδη.

Πανσερραϊκός: Βαλσαμάκης, Μητσόπουλος, Αρβανιτίδης, Καλί, Μπαϊρας, Βαγενάς, Ζαχαριάδης, Κατσαβάκης, Μουτίδης, Εγγονίδης, Πεμπές, Κωνσταντινίδης,- Γκόγκας, Καρυπίδης, Άγγος, Τάντιτς, Γκούρτσας, Ρούτσης, Γανίκας, Κύρου, Μακράκης.

ΠΑΟΚ: Αργυρόπουλος, Μπορμπόκης Βασίλης, Αργυρίου, Κωνσταντινίδης, Μαλιούφας, Λαγωνίδης, Ζωγραφάκης (αμυντικά χαφ), Τουρσουνίδης, Μπορμπόκης Στέφανος, Αλεξανδρίδης, Αλιβάνογλου, Κουκίδης, Ψωμιάδης, Γεωργιάδης, Γκένιος, Σιδηρόπουλος.

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών