Δύο ήττες για τις Μικτές της Ε.Π.Σ.Σερρών από την Ε.Π.Σ.Δράμας

Με δύο ήττες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων οι Μικτές της Ε.Π.Σ.Σερρών. Στους αγώνες που έγιναν στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας γνώρισαν ήττα τόσο η Κ16, όσο και η Κ14 πριν τους αγώνες με την Ε.Π.Σ.Δράμας. Πριν την έναρξη τους τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια του Σερραίου ποδοσφαιριστή Γιώργου Ζαγκλιβέρη.

Κ16 ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ-ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ 0-1

Ένα γρήγορο γκολ στα πρώτα λεπτά από τους φιλοξενούμενους διαμόρφωσε το τελικό 0-1 και η Ε.Π.Σ.Σερρών βρέθηκε να κυνηγά το σκορ. Στην προσπάθεια για την ισοφάριση έχασε ευκαιρία με τον Κίρδα και παρότι στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοση της, είχε δοκάρι με τον Κυριακού, ευκαιρίες με Γιαννακάκη και Νάσσο και σίγουρα δικαιούταν τουλάχιστον την ισοπαλία.

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ(Γ.Κεχλιμπάρης): Καραμπέτσιος, Δοφούδης(80΄ Στέφος), Κεχλιμπάρη(80΄ Ψαθάς), Γιαννακάκης, Καρακολίδης, Καζάκης(80΄ Τέζας), Καραμανάβης(55΄ Νάσσος), Καρακούτης, Κίρδας(65΄ Λεπτοκαρύδης), Αναστασιάδης, Κυριακού.

 

Κ14 ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ-ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ 1-5

Η ομάδα μας μπήκε καλά στο ματς, είχε τον έλεγχο, έχασε ευκαιρίες για να βρει δίχτυα με τους Φιλιππίδη, Τσακιρουδη και Σιαπκα και κόντρα στη ροή του αγώνα βρέθηκε να χάνει με 0-1. Η αντίδραση ήταν άμεση με ένα μακρινό σουτ του Τσακιρουδη που έκανε το 1-1, ωστόσο από λάθος πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ήρθε το 1-2. στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας δεν εκμεταλλεύτηκε τις δικές της καλές στιγμές, με αποτέλεσμα η Δράμα να εκμεταλλευτεί τα οποία λάθη και να φτάσει στο τελικό 1-5.

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ(Χ. Πεμπές): Νησιούδης, Παρμαξης, Φιλιππίδης(70′ Μπαμπού), Τσιπτσουκης(50′ Τουραντζιδης), Τσίκος, Τσουκαλιδης, Σιαπκας(50′ Καστρίτσης), Στεφανίδης(60′ Φολοκης), Γκουτιδης(50′ Δελεογλου Αλ), Τσακιρουδης, Κουτρουβελης

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών