Δύο ισοπαλίες για τις Μικτές της Ε.Π.Σ.Σερρών στην Χαλκιδική

Με δύο εκτός έδρας ισοπαλίες κόντρα στην Χαλκδική ξεκίνησαν την πορεία τους οι Μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ.Σερρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων 2023-2024.

Κ16 ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ 2-2

Η Κ16 αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2. Η ομάδα του Γιώργου Κεχλιμπάρη παρότι μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά, από ατομικά λάθη βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο. Στη συνέχεια ωστόσο έβγαλε αντίδραση και ανέκαμψε. Μείωσε στο 70΄ σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καρακούτη, που κέρδισε νωρίτερα ο Κυριακού και στο 80΄ ισοφάρισε με πλασέ του Λεπτοκαρίδη.

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ: Καραμπέτσιος, Δοφούδης(80΄ Γιαντζόγλου), Κεχλιμπάρης, Γιαννακάκης, Καρακολίδης, Καζάκης(60΄ Σαρακατσάνης), Χαρισούδης(46΄ Καραμανάβης), Καρακούτης, Κίρδας(85΄ Νάσσος), Στέφος(60΄ Λεπτοκαρίδης), Κυριακού

 

 

Κ14 ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ 0-0

Σε ένα πολύ καλό ματς, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ. Η ομάδα του Χρήστου Πεμπέ ήταν καλή και ανταγωνιστική, δημιούργησε προϋποθέσεις και αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη.

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ: Νησούδης, Παρμαξής, Φιλιππίδης(41΄ Καστρίτσης), Τσιπτσούκης, Τσουκαλίδης, Σιάπκας(74΄ Ματούλας), Φολόκης(41΄ Τουραντζίδης), Γκουτίδης(55΄ Κόγιας), Τσακιρούδης, Στεφανίδης(70΄ Δελέογλου Ι.)

 

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών