Η “ACS Tαχυδρομικές Υπηρεσίες” χορηγός του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Σερρών 2022-23

acs

Η Ε.Π.Σ.Σερρών ανακοινώνει με ιδιαίτερη ευχαρίστηση την επέκταση της επιτυχημένης συνεργασίας με την εταιρεία “ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες”, η οποία θα είναι ο χορηγός της διοργάνωσης του Κυπέλλου ερασιτεχνών και για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, παραμένοντας στην οικογένεια του Σερραϊκού ποδοσφαίρου.

Έτσι λοιπόν η διοργάνωση του Κυπέλλου της Ένωσης μας συνεχίζει και φέτος με το δικό της όνομα, ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ “ACS”.

H συνεργασία της κορυφαίας εταιρείας μεταφορών με την Ένωση μας, περιλαμβάνει και την απονομή χρηματικού επάθλου στον Κυπελλούχο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ανεβάζοντας ακόμη πιο ψηλά τον πήχη για τα σωματεία της δύναμης μας.

Η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Μ.Α.Ε.Ε., εταιρεία του Ομίλου Quest, λειτουργεί στην Ελληνική αγορά από το 1981 και αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της, διακινώντας ετησίως πάνω από 60 εκατομμύρια αποστολές, από το σύνολο των υπηρεσιών της (courier και post). Η εταιρεία διαθέτει το μεγαλύτερο αυτόνομο δίκτυο στην Ελλάδα, με περισσότερα από 600 σημεία εξυπηρέτησης (σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Βουλγαρία) και 3.000 εξειδικευμένους εργαζομένους, ενώ έχει αναπτύξει την αρτιότερη οργάνωση και τεχνογνωσία στο χώρο της, με τις πιο σύγχρονες υποδομές σε μηχανογραφικό εξοπλισμό και αυτόματα συστήματα διαλογής/παρακολούθησης των αποστολών. Προσφέροντας πάνω από 40 χρόνια στις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά όλης της χώρας πλήρεις, αξιόπιστες, προσιτές και ποιοτικές υπηρεσίες για την αντιμετώπιση των επειγουσών ταχυδρομικών τους αναγκών, η ACS έχει ταυτίσει αναμφισβήτητα το όνομά της με την υπηρεσία Courier στην Ελλάδα.

https://www.acscourier.net/el/

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών