Νίκη για την Κ-15, ισοπαλία για την Κ-17 της Ε.Π.Σ.Σερρών κόντρα στην Ε.Π.Σ.Χαλκδικής

Τους πρώτους τους αγώνες στη φυσική τους έδρα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ.Σερρών, έδωσαν την Τετάρτη 23/02 οι Μικτές ομάδες της Ένωσης μας αντιμετωπίζοντας τα συγκροτήματα της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής. Η Κ-15 πανηγύρισε την δεύτερη της νίκη κερδίζοντας με 3-0 όντας ανώτερη από τον αντίπαλο, ενώ η Κ-17 παραχώρησε ισοπαλία με 2-2 και μάλιστα ενώ βρέθηκε να χάνει με 0-2. Οι Νέοι μπορεί να μην έπιασαν την απόδοση προηγούμενων αγώνων, ωστόσο και πάλι δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο, “πλήρωσαν” τις λιγοστές ευκαιρίες που δέχθηκαν και με πρωταγωνιστή τον Ματσικόπουλο που ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε δις κατάφεραν να κάνουν την μερική ανατροπή.

Στις κερκίδες του γηπέδου της Ε.Π.Σ.Σ βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι που χειροκρότησαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Γιώργου Κεχλιμπάρη.

 

Κ-15 Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ-Ε.Π.Σ.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ  3-0

Σκόρερς: 19΄ Πούγκας, 71΄ Κεβάνι, 80΄ Ιακάρης

Ε.Π.Σ.Σερρών(Γ.Κεχλιμπάρης): Καραμπέτσιος, Καραϊβαζίδης, Μπήδιος, Πούγκας, Φούρλιος, Πασχαλίδης, Σαμαράς, Άτσαλος, Πέμπες, Μπλάτσιωτης, Βατμανίδης, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Καμήλαλης, Χαραλαμπίδης, Πέγκας, Κεβάνι, Ιακάρης.

Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής(Β.Κουτσουρές): Φιλιππίδης, Παπαγεωργίου, Τζηρίνης, Κορναράκης, Μπουλάρι, Χρυσούλης, Μπιλίμης, Γελαδάρης, Καλιμάνης, Κεμαλάϊ, Ελέζι, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Ντίσα, Ντριζάϊ, Ινέλης, Μανές Χ., Σταγγίδης

 

Αναλυτικά αποτελέσματα και βαθμολογία:

ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Έβρου 1-2

ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Θράκης 10-0

ΕΠΣ Καβάλας – ΕΠΣ Δράμας 1-0

ΕΠΣ Σερρών – ΕΠΣ Χαλκιδικής 3-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΣ Μακεδονίας 9(13-1)*
ΕΠΣ Ξάνθης 9(12-3)
ΕΠΣ Καβάλας 7(4-3)
ΕΠΣ Σερρών 6(8-7)
ΕΠΣ Έβρου 6(6-6)
ΕΠΣ Δράμας 3(2-3)*
ΕΠΣ Χαλκιδικής 1(1-9)*
ΕΠΣ Θράκης 0(2-16)*

 

Κ-17 Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ-Ε.Π.Σ.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 2-2

Σκόρερς: 83΄-89΄ Ματσικόπουλος / 36΄ Κουτρουμάνης, 70΄ Κιάτος

Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ(Γ.Κεχλιμπάρης): Μπαλμαδάκης, Λίλης, Παπακωνσταντίνου, Χάβος, Μπομπότας, Αϊβατζίδης, Καλουπτσής, Κεραμιδάς, Κελλίδης, Κωνστανινίδης, Δημητρίου, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Καρδαράς, Αραμπατζής, Θεογιάννης, Μίσσας, Ματσικόπουλος.

Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής(Β.Κουτσουρές): Τονομίδης, Τσαρούχας, Ντρομπάϊ, Πέτρας, Τσιφτσάκης, Μαυρίδης, Λειβαδιώτης, Κουτσουρές, Κουτρουμάνης, Μαλλής, Σιαφλιάκης, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Κοτζιασβίλι, Κιάτος, Σαφαρίδης, Χουδάρδας, Γκαγκάνης

 

Αναλυτικά αποτελέσματα και βαθμολογία:

ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Έβρου 0-1

ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Θράκης 2-0

ΕΠΣ Καβάλας – ΕΠΣ Δράμας 3-1

ΕΠΣ Σερρών – ΕΠΣ Χαλκιδικής 2-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΣ Καβάλας 8(13-3)
ΕΠΣ Σερρών 8(8-3)
ΕΠΣ Μακεδονίας 7(6-2)*
ΕΠΣ Ξάνθης 4(5-7)
ΕΠΣ Δράμας 3(3-5)*
ΕΠΣ Θράκης 3(1-5)*
ΕΠΣ Έβρου 3(2-12)
ΕΠΣ Χαλκιδικής 2(6-7)*

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών