Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το “1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Υποδομών” της Ε.Π.Σ.Σερρών

Το μεσημέρι της Κυριακής 19 Ιουνίου έπεσε η αυλαία του “1ου φιλανθρωπικού τουρνουά υποδομών” που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ.Σερρών και τα έσοδα του οποίου θα πάνε για την ενίσχυση και την στήριξη του Ειδικού Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Σερρών. Ένα τουρνουά που όλοι ευχήθηκαν να γίνει θεσμός από την Ένωση, καθώς κατά την πρώτη του προσπάθεια και κατά γενική ομολογία είχε αγωνιστική και διοργανωτική επιτυχία, με το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, να είναι η καλύτερη επιβράβευση για όλους.

Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν αφιερωμένο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών, καθώς τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή, το Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας πλημμύρισε από χρώματα, παιδικές φωνές, χαρά και ποδόσφαιρο. Συνολικά 34 τμήματα ηλικίας U10-U12-14 των σωματείων και των ακαδημιών που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Π.Σ.Σερρών συμμετείχαν στο τουρνουά και περίπου 500 παιδιά μπήκαν στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.Σερρών και τις υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιήθηκαν, για τη χαρά του αθλήματος, καθώς δεν υπήρχαν νικητές και χαμένοι. Στην τελετή λήξης που “έκλεισε” τις δύο αγωνιστικές ημέρες, όλα τα τμήματα έλαβαν τα συγχαρητήρια και Κύπελλο για τη συμμετοχή τους από τον Πρόεδρο της Ένωσης Νίκο Κατσαβάκη και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ που έδωσαν το παρών.

Θυμίζουμε ότι την πρώτη ημέρα του τουρνουά διεξήχθησαν αγώνες κατηγορίας U12, ενώ την Κυριακή το θέαμα ήταν ακόμη πιο πλούσιο, καθώς στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.Σερρών διεξαγόταν ταυτόχρονα τέσσερις αγώνες κατηγορίας U10, ενώ στα γήπεδα Ομόνοιας Α΄, Β΄ και Παλαιμάχων, διεξαγόταν αγώνες κατηγορίας U14, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά και σε διαφορετικά γήπεδα… για την εμπειρία.

Άξια αναφοράς η πολύτιμη συνδρομή των νέων διαιτητών της σχολής που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ.Σερρών, οι οποίοι συνέβαλλαν στην εύρυθμη λειτουργία των αγώνων εντός του γηπέδου, όπως και η συνεισφορά των εθελοντών, ποδοσφαιριστών των Μικτών ομάδων της Ένωσης μας και φοιτητριών του ΤΕΦΑΑ Σερρών, που ήταν εκεί για να συνδράμουν όπου τους ζητήθηκε.

Η Ε.Π.Σ.Σερρών θα ήθελε να ευχαριστήσει για τη διοργάνωση του “1ου Φιλανθρωπικού Τουρνουά Υποδομών”:

-Την ΠΑΕ Πανσερραϊκός και τον Πρόεδρο της κ.Τάσο Καζία.

-Τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ.Γιάννη Γάτσιο και τα μέλη του Δ.Σ για την παραχώρηση των γηπέδων.

-Όλα τα σωματεία και τις ακαδημίες της Ε.Π.Σ.Σερρών που συμμετείχαν στο τουρνουά και συνέβαλλαν στην ομαλή λειτουργία του.

-Τους νέους διαιτητές της σχολής που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ.Σερρών, οι οποίοι συνέβαλλαν στην εύρυθμη λειτουργία των αγώνων εντός του γηπέδου, όπως και τους εθελοντές, ποδοσφαιριστές των Μικτών ομάδων της Ένωσης μας και φοιτητές του ΤΕΦΑΑ Σερρών, που ήταν εκεί για να συνδράμουν όπου τους ζητήθηκε, αλλά και τους νοσηλευτές που έδωσαν το αίσθημα ασφάλειας που ήταν απαραίτητο.

-Τους χορηγούς του τουρνουά…

 

 

 

 

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών