Παλαίμαχοι Πανσερραϊκού & Μικτή Ε.Π.Σ.Σερρών έπαιξαν για το ταμείο αρωγής ποδοσφαιριστών

Με σκοπό την έναρξη λειτουργίας του ταμείου αρωγής ποδοσφαιριστών, προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα στο μέλλον να ενισχύονται οικονομικά οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, επειδή ακριβώς κάνουν αυτό που αγαπούν, παίζουν ποδόσφαιρο, η Ε.Π.Σ. Σερρών διοργάνωσε την Τρίτη 20/12 φιλικό αγώνα μεταξύ ομάδας παλαιμάχων του Πανσερραϊκού και Μικτής ομάδας των σωματείων της Ένωσης μας.

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης απέναντι στα σωματεία της και τους χιλιάδες ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που ανήκουν στη δύναμη της, η Ε.Π.Σ.Σερρών προέβη σε αυτή την πρωτοβουλία και θα συνεχίσουν και άλλες παρόμοιες για την ενίσχυση του ταμείου, η λειτουργία του οποίου θα γνωστοποιηθεί άμεσα.

Στο φιλικό παιχνίδι ο Πανσερραϊκός νίκησε με σκορ 2-1 με τέρματα των Πεμπέ και Τριανταφύλλου, ενώ για την ομάδα της Ε.Π.Σ.Σερρών το γκολ πέτυχε ο Αλεξίου. 

Μάλιστα η ομάδα παλαιμάχων του Πανσερραϊκού φόρεσε για πρώτη φορά τις νέες της εμφανίσεις με την χορηγία της ACS Courier.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ(Τ.ΒΑΒΑΛΗΣ): Κατσαβάκης, Παναγιωτίδης, Καρυπίδης, Γανίκας, Αρβανιτίδης, Καρυοφύλλης, Κώστας Τριανταφύλλου, Δαμιανός Τριανταφύλλου, Σιδηρόπουλος, Λεωνίδας, Αποστόλου και Πεμπές.

ΜΙΚΤΗ ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ(Α.ΤΖΟΥΜΑΛΑΚΗΣ): Αλατζόγλου(Θύελλα), Γκόγκος(Εμμ.Παπάς), Θεοδωρίδης(Πρώτη), Μαυρίδης(Νεοχώρι), Μπομπότας(Χρυσό), Φούρλιος(Πήγασος), Σιψής(Σκοτούσσα), Γκάλιος Ηλίας(Αμμουδιά), Ραφτόπουλος(Ροδόπολη), Σαββίδης(Χείμαρρος), Καρδάρας(Νιγρίτα 2018), Μαδένης(Ν.Ζίχνη), Τσιμπουργκενούδης(Ροδολίβος), Ιακωβίδης(Λιθότοπος), Παπαδόπουλος(Καλά Δένδρα), Φυλαχτούδης(Σκούταρι), Λεωνίδας(Σιδηρόκαστρο), Αλεξίου(Πετρίτσι), Τράμπας Μ.(Λευκώνας), Καντής(Κερκίνη).

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών