Πρόγραμμα αγώνων Κ10-Κ12-Κ14 | 2ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ε.Π.Σ.Σερρών

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Ε.Π.Σ.Σερρών ανακοινώνει τη διοργάνωση του 2ου φιλανθρωπικού τουρνουά ποδοσφαίρου υποδομών, υπό την αιγίδα της, το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου, με τη συμμετοχή των τμημάτων υποδομής των σωματείων της δύναμης της. Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της Ε.Π.Σ.Σερρών, όλα τα έσοδα από το τουρνουά θα δοθούν σε δύο Σερραϊκές οικογένειες που έχουν ανάγκη την ενίσχυση μας.

Το 2ο τουρνουά υποδομών θα αποτελέσει ακόμη μία γιορτή του ποδοσφαίρου, η οποία θα λάβει χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ένωσης και στα γήπεδα Α΄(Πλαστικό), Β΄, Γ΄ του Πάρκου Ομονοίας, τα οποία και θα “πλημμυρίσουν” το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αποτελούν την “πηγή” του Σερραϊκού ποδοσφαίρου.

U14-Πρόγραμμα

Το Σάββατο στην κατηγορία U14 θα βρεθούν αντιμέτωπες οι πρώτες τέσσερις ομάδες των δύο ομίλων του πρωταθλήματος μας, προκειμένου να αναδειχθεί ο… υπερπρωταθλητής και να δώσουν αγώνες και οι υπόλοιπες ομάδες που τερμάτισαν ψηλά στην βαθμολογία.

11:00 ΠΗΓΑΣΟΣ-ΣΚΟΥΤΑΡΙ (γήπεδο Ομόνοιας Β΄)

11:00 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΠΟΣ 2000 ( γήπεδο Ομόνοιας Α’ )

12:30 ΤΕΛΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ-Ν.ΖΙΧΝΗ (γήπεδο Ομόνοιας Α΄ – Πλαστικό)

 

U10 – Πρόγραμμα

Την Κυριακή 28/05 παίρνουν σειρά οι ακόμη πιο μικροί αθλητές με το πρόγραμμα των ομάδων U10 να έχει ως εξής. Οι αγώνες ξεκινούν στις 10:00 στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.Σερρών και είναι διάρκειας 15΄ και ολοκληρώνονται στις 11:35.

 

U12 – Πρόγραμμα

Οι αγώνες στην κατηγορία U12 θα είναι διάρκειας 20΄, θα ξεκινήσουν στις 10:00 και θα ολοκληρωθούν στις 12:00.

Γήπεδο Ομόνοιας Α΄

Γήπεδο Ομόνοιας Γ΄

Γήπεδο Ομόνοιας Β΄

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών