Στην Αλεξανδρούπολη ταξιδεύουν την Τετάρτη 05/02 οι Μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ.Σ

Με την 5η αγωνιστική συνεχίζονται οι υποχρεώσεις των Μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ.Σερρών στο πλαίσιο της διεξαγωγής των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα Κ12 και Κ14 θα κάνουν το πιο μεγάλο τους ταξίδι σε αυτή την 1η φάση, καθώς την Τετάρτη 05/02/2020 θα ταξιδέψουν στην Αλεξανδρούπολη για να αντιμετωπίσουν τα αντίστοιχα της Ε.Π.Σ.Έβρου στο Δημοτικό γήπεδο Καππαδοκίας, με την Κ12 να αγωνίζεται στις 13:00 και την Κ14 στις 14:30.

 

Ο Ενωσιακός προπονητής κ.Αθανάσιος Τερζής ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας Κ12 και της ομάδας Κ14 που θα λάβουν μέρος στους αγώνες. Ώρα συγκέντρωσης 07:15 στα γήπεδα της Ε.Π.Σ.Σ. Αναλυτικά:

Κ12: Ιακάρης, Κωνσταντινίδης Α., Κωνσταντινίδης Γ., Κατιάκος, Κουκούτσης, Ταϊμπίρης, Τόπτσης, Φούρλιος Ι., Βασιλάκος, Γιαννούλης, Γιατζόγλου, Γκαϊδατζάκης, Μπαντής, Καμήλαλης, Κεβάνι.

Κ14:  Καπλανίδης, Γκουτίδης, Τριανταφύλλου, Θεοχαρίδης, Κασελούρης, Θεογιάννης, Μαδένης, Σφουγγούρης, Τσαμαντουρίδης, Ματσικόπουλος,  Φούρλιος Μαργ., Μίσσας, Δράγκος, Θωμόγλου, Μαγγενάκης, Kατσούρας, Τζελέπης, Χάβος.

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών