Χορηγός πρωταθλημάτων και ονοματοδοσίας της Ε.Π.Σ.Σερρών η “SPORTICA”

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη συμφωνία της με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης και εξοπλισμού SPORTICA, η οποία θα είναι o κεντρικός χορηγός των πρωταθλημάτων της Ενώσεως μας για τη σεζόν 2019-20 και της ονοματοδοσίας τους, καθώς από εδώ και στο εξής θα ονομάζονται:

-Επίλεκτη Κατηγορία “Sportica”

-Ανώτερη Κατηγορία “Sportica”

-Β΄ Κατηγορία “Sportica”

H SPORTICA είναι μια νέα, μοντέρνα αθλητική εταιρία η οποία ήρθε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες χιλιάδων ανθρώπων που επιθυμούν προϊόντα με κορυφαίες επιδόσεις σε ανταγωνιστικές τιμές. Βασίζεται στην παράδοση και την τεχνογνωσία πολλών χρόνων στην κατασκευή αθλητικών ρούχων. Η Sportica εκπροσωπεί ένα ασυναγώνιστο πάθος για τον αθλητισμό και την δυνατότητα να βοηθήσει αθλητές και καταναλωτές να ξεπεράσουν τα όρια τους στον αθλητισμό με πραγματικά καινοτόμες ιδέες.

Η Sportica πιστεύει ότι ο άνθρωπος είναι πάνω από όλα και κάθε ένας εκφράζεται με ένα μοναδικό τρόπο. Με αυτό δεδομένο η Sportica επέλεξε μια πλειάδα προϊόντων με κορυφαίες προδιαγραφές για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των καταναλωτών. Μια μοναδική συλλογή προϊόντων που έχει καταπλήξει τόσο ερασιτέχνες όσο και τους επαγγελματίες αθλητές. Η τιμολογιακή πολιτική που έχει επιλέξει η Sportica προσφέρει για όλα τα προϊόντα της ασυναγώνιστο “value for money” μέσα στην αθλητική αγορά.

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών