Ως τις 31/12 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο Ηλεκτρονικό Μητρώο

Σύμφωνα με τον ν.4373/2016, ο οποίος προβλέπει τη δημιουργία Μητρώου Αθλητικών Φορέων, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θέτει για πρώτη φορά σε λειτουργία το «Μητρώο Αθλητικών Σωματείων», το οποίο αποτελεί την πρώτη επίσημη καταγραφή του συνόλου των Αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων που διαθέτουν την ειδική Αθλητική αναγνώριση.

Ως προπαρασκευαστικό στάδιο του καινοτόμου εγχειρήματος της δημιουργίας του Μητρώου Αθλητικών Φορέων, είναι η εγγραφή των ερασιτεχνικών Αθλητικών σωματείων που διαθέτουν την ειδική Αθλητική αναγνώριση στην ειδική πλατφόρμα προεγγραφής Αθλητικών σωματείων.

Με τον μοναδικό κωδικό μητρώου της ΓΓΑ κάθε Σωματείου, ο νόμιμος εκπρόσωπός του εισέρχεται στην πλατφόρμα και συμπληρώνει όλα τα απαραίτητα πεδία, τα οποία και αφορούν ενδεικτικά τις εξής ενότητες: Στοιχεία φορέα, Αθλητές, Αθλητικές Εγκαταστάσεις, Αθλητική Δραστηριότητα, Οικονομικά και Φορολογικά στοιχεία. 

Προθεσμίες: Ολοκλήρωσης και Υποβολής της Αίτησης: 31/12/2020 .

Σας ενημερώνουμε ότι το Μητρώο θα παραμείνει ανοικτό και πέραν αυτής της προθεσμίας, ενώ τα σωματεία μπορούν να επικοινωνήσουν για βοήθεια και με την Ε.Π.Σ.Σερρών.

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών