“2ο φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου υποδομών” από την Ε.Π.Σ.Σερρών το Σαββατοκύριακο 27-28/05

Η Ε.Π.Σ.Σερρών ανακοινώνει τη διοργάνωση του 2ου φιλανθρωπικού τουρνουά ποδοσφαίρου υποδομών, υπό την αιγίδα της, το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου, με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων υποδομής των σωματείων της δύναμης της. Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της Ε.Π.Σ.Σερρών, όλα τα έσοδα από το τουρνουά θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Σε μία επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο για τα πρωταθλήματα υποδομών και μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια διεξήχθησαν υπό την ευθύνη της Ένωσης περισσότεροι από 400 αγώνες στις κατηγορίες U14-U12-U10.

Έτσι λοιπόν, το 2ο τουρνουά υποδομών θα αποτελέσει ακόμη μία γιορτή του ποδοσφαίρου, η οποία θα λάβει χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ένωσης και στα γήπεδα Α΄(Πλαστικό) και Β΄ του Πάρκου Ομονοίας, τα οποία και θα “πλημμυρίσουν” το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αποτελούν την “πηγή” του Σερραϊκού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα το Σάββατο στην κατηγορία U14 θα βρεθούν αντιμέτωπες οι πρώτες τέσσερις ομάδες των δύο ομίλων του πρωταθλήματος μας, προκειμένου να αναδειχθεί ο… υπερπρωταθλητής και να δώσουν αγώνες και οι υπόλοιπες ομάδες που τερμάτισαν ψηλά στην βαθμολογία.

Και τις δύο ημέρες, μετά το πέρας των αγώνων θα ακολουθήσει τελετή βράβευσης από την Ε.Π.Σ.Σερρών προς τις ομάδες, τόσο για τη συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα της σεζόν 2022-23, όσο και για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

                         

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών