Μετά από συνεδρίαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ ανακοινώνονται τα παρακάτω:

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της Β’ Φάσης των play offs της Α’ Κατηγορίας Macron για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Ε.Π.Σ. Σερρών, η ομάδα του σωματείου «ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ», προκρίθηκε στον τελικό αγώνα.

Δεν προκρίθηκε, λόγω ισοβαθμίας, ομάδα από τον αγώνα «ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ- ΚΑΛΑ ΔΕΝΔΡΑ» και ο νικητής θα αναδειχθεί σε τρίτο αγώνα, σε ουδέτερο γήπεδο, ακόμη και με τη χρήση της διαδικασίας παράτασης ή πέναλτι.
Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθληματος της Ε.Π.Σ. Σερρών, ο αγώνας αυτός ορίσθηκε να διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 και ώρα 17.00 στο γήπεδο ΟΜΟΝΟΙΑΣ Α΄, εξαιτίας των αντικειμενικών συνθηκών του προγραμματισμού των αγώνων του Πανσερραϊκού και της διαθεσιμότητας του Δημοτικού Γηπέδου. Η κλήρωση για την ανάδειξη του σωματείου που θα είναι τυπικά γηπεδούχο, θα διεξαχθεί την Τρίτη 2 Μαΐου και ώρα 11.00 στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Σ. Σύμφωνα με τους κανονισμούς τα έσοδα και έξοδα του αγώνα αναλογούν εξίσου στα διαγωνιζόμενα σωματεία.
Ο Τελικός Αγώνας των play offs της Α’ Κατηγορίας Macron, θα διεξαχθεί, για τους ίδιους αντικειμενικούς λόγους, την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 και ώρα 17.00 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, όπως η προκήρυξη προβλέπει. Η κλήρωση για το τυπικά γηπεδούχο σωματείο θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 4 Μαΐου 2023 και ώρα 12.00 στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Σ.

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών