Κύπελλο Bristot 2018-2019

Ο ποδοσφαιρικός Νομός Σερρών, καλωσορίζει την Caffè Bristot ως χορηγό της διοργάνωσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών.

          Είναι μία κίνηση που αποτελεί σταθμό στην ιστορία της ΕΠΣ Σερρών αφού στα 70 περίπου χρόνια διοργανώσεων, πρώτη φορά εμπιστεύεται το όνομα του Κυπέλλου σε μία εταιρεία αξιόπιστη ως προς την ποιότητα και την φερεγγυότητά της. Εφ΄ εξής και μέχρι το τέλος του θεσμού η διοργάνωση του Κύπελλο της ΕΠΣ Σερρών θα ονομάζεται “Κύπελλο Bristot 2018-2019” και καλούμε σε όλους να αναφέρονται με αυτή την ονομασία.

Η Caffè Bristot είναι το κορυφαίo brand της procaffé S.p.A., μια εταιρεία με μακρά ιστορία και καίριο ρόλο στην ανάπτυξη του ιταλικού καφέ από τις αρχές του 20ου αιώνα. Από το 1919 καβουρδίζουνε καφέ στο Belluno, στους Δολομίτες, όπου βρίσκεται και η έδρα της εταιρείας. Η εμπειρία ενός αιώνα, έχει δώσει την δυνατότητα να αναδειχθούνε σε μία από τις ηγετικές εταιρείες στον τομέα, με την προσοχή πάντα στραμμένη σε νέες τεχνικές και καινοτόμες τεχνολογίες προκειμένου να ανταποκρίνονται συνεχώς στις νέες επιθυμίες.

Η εμπιστοσύνη του Σερραϊκού ποδοσφαίρου θα περιβάλει την εταιρεία Estia Plus που έχει έδρα στον Λευκώνα. Η σερραϊκή ποδοσφαιρική οικογένεια καλωσορίζει τον Ασκητή Βαγγέλη, ιδιοκτήτη της Estia Plus, ως πρώτο χορηγό του κυπέλλου αφού κάθε συνεργασία με τοπική επιχείρηση θα αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα για την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών