4η θέση στην Ελλάδα για τη Μικτή Νέων της Ε.Π.Σ.Σερρών!

Την ιδιαίτερα τιμητική 4η θέση στην Ελλάδα κατέκτησε η Μικτή ομάδα Κ16 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών μετά το πέρας της Τελικής Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που διεξήχθη στον Βόλο(1-4 Μαΐου).

Στον Μικρό Τελικό που έγινε στο Δημοτικό γήπεδο Νεάπολης το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 0-1(21΄ Ψαθογιαννάκης) από την Ε.Π.Σ.Αχαΐας και ολοκλήρωσε το ταξίδι της φετινής σεζόν εκπροσωπώντας επάξια το Σερραϊκό ποδόσφαιρο και όχι μόνο, όντας άλλωστε η μοναδική ομάδα στην Κατηγορία Κ16 που προερχόταν από τη Βόρειο Ελλάδα.

Η αποστολή της Ε.Π.Σ.Σερρών επιστρέφει σήμερα από τον Βόλο, όπου και διέμεινε για 5 ημέρες στο πλαίσιο της εβδομάδας ανάπτυξης ποδοσφαίρου που πήρε σάρκα και οστά χάρη στο εν εξελίξει εξαετές πλάνο ανάπτυξης «Μπάλα Παντού», το οποίο εκπόνησε η Τεχνική Επιτροπή και περιλαμβάνει εξωστρεφείς δράσεις και σαφή μηνύματα, προσβλέποντας στη διάδοση των ευγενών αξιών σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, ηλικίες και φύλα.

Διαιτητές: Λεωνίδας Σ., Λεωνίδας Κ., Μπάλας

Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ(Αθ.Τερζής): Κουγιουμτζόπουλος, Φάκης(41΄ Τσιφούτης), Αρναούτογλου(57΄ Τριανταφύλλου),  Αδαμίδης, Κρουστάλλης, Θεοχαρίδης(41΄ Πούλιος), Καρατλίδης(78΄ Ζαγγελίδης), Μασκανάκης, Σοφιανός, Γκουτίδης, Παπαδόπουλος(57΄ Ζιάκας)

Ε.Π.Σ.ΑΧΑΪΑΣ(Κων.Σωτηρόπουλος): Αγγελόπουλος (62΄ Φλωράτος), Δελδήμος (66΄ Τάρναρης), Στασινόπουλος, Σοφιανόπουλος, Θωμάς, Γεωργίου, Ψαθογιαννάκης (62΄ Οικονομόπουλος), Φλωράτος, Σουγλέρης (72΄ Τσεγγενές), Σαμαντάς, Γκολφίνος (72΄ Βιλανάκης).

*Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον 28χρονο Χρήστο Δημητρίου, πρώην παίκτη των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Αχαϊας το 2006 και 2007 και προπονητή στην ακαδημία Κ. Δαβουρλής 92.

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών