Στις Προεθνικές Ομάδες Κ-13 ποδοσφαιριστές της Ε.Π.Σ.Σ

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Training the Future” της ΕΠΟ, προσκλήθηκαν στις τελικές επιλογές Προεθνικών Ομάδων Κ-13 οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ε.Π.Σ.Σερρών:

ΔΡΑΓΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ(ΠΟΣ 2000)

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ(ΠΗΓΑΣΟΣ)

προκειμένου να συμμετάσχουν σε camp που θα διεξαχθεί το τριήμερο 27-29 Ιουνίου 2019 στο Καρπενήσι. Μάλιστα το camp θα γίνει και υπό το βλέμμα και με την συνεργασία και του Ενωσιακού μας προπονητή Αθανάσιου Τερζή, καθώς όπως αναφέρει στην πρόσκληση του ο ομοσπονδιακός προπονητής Θόδωρος Ελευθεριάδης: ” Είναι μεγάλη μας χαρά εδώ και 2 χρόνια στα camps των προεπιλογών Εθνικών ομάδων να συμμετέχουν προπονητές που ξεχωρίζουν είτε για το ήθος τους είτε για την καλή αγωνιστική παρουσία τους”.

Το «Training the future» αποτελεί πρωτοβουλία της ΕΠΟ που έχει ως στόχο την εκπαίδευση, εκγύμναση και ενημέρωση Ενωσιακών προπονητών και νεαρών παικτών κάτω των 14 ετών. Με αυτόν τον τρόπο, δίνεται η ευκαιρία στους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές,  που προέρχονται από ερασιτεχνικά σωματεία, να αναδείξουν στις δεξιότητές τους και να μπουν στον προθάλαμο των Εθνικών Ομάδων.

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών