Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την Ε.Π.Σ.Σερρών για την απώλεια του Τάσου Σαββίδη

Ο πρόεδρος Αθανάσιος Χατζηπαντελής, το Δ.Σ και το προσωπικό της Ε.Π.Σ.Σερρών αποχαιρετούν με θλίψη τον Αναστάσιο(Τάσο) Σαββίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 24 Ιανουαρίου σε ηλικία 57 ετών και μετά από χρόνια μάχη, βυθίζοντας στο πένθος το σύνολο του Σερραϊκού ποδοσφαίρου.

Ο εκλιπών που βρισκόταν κοντά στο άθλημα που αγάπησε από το πόστο του Γενικού Αρχηγού του Σωματείου “Ανατολή” τα τελευταία χρόνια, αναδείχθηκε ως ποδοσφαιριστής από τον Ηρακλή Χειμάρρου τη δεκαετία του ’80, φτάνοντας να φορέσει και τη φανέλα του Πανσερραϊκού από το 1982 έως και το 1988, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Καλλιθέα, Τρίγλια Ραφήνας και Γ.Σ Καισαριανής, πριν επιστρέψει το 1993 για να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα του χωριού του.

Διετέλεσε επίσης προπονητής στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού, αλλά και σε αρκετές ερασιτεχνικές ομάδες όπως τον Ηρακλή Χειμάρρου, Φωστήρ Άνω Καμήλας, Ασπίς Δραβήσκου, Α.Ε Χρυσού κ.λ.π. 

Η Ε.Π.Σ.Σερρών, εκπροσωπόντας το σύνολο του Σερραϊκού ποδοσφαίρου, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Χείμαρρο, τη Δευτέρα 25/1 στις 15:00.

 

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών