Σεμινάριο αντιμετώπισης αιφνίδιας ανακοπής-τραυματία αθλητή από Ε.Π.Σ.Σερρών σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Αθλητιάτρων

Σας ενημερώνουμε πως η Ε.Π.Σ.Σερρών σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Αθλητιάτρων διοργανώνουν επιμορφωτικά σεμινάρια πρώτων βοηθειών BLS, πιστοποιημένα από το ERC(Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόννησης), για τους παράγοντες των σωματείων της Α1΄ και της Α2΄ .

Η συμμετοχή ενός(1) παράγοντα από κάθε σωματείο είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και το κόστος συμμετοχής θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από την Ε.Π.Σ.Σερρών, με τα σεμινάρια να διεξάγονται σε δύο γκρουπ στις 01/12 και στις 10/12.

Το πρόγραμμα αφορά την παρουσίαση της:

-Καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης

-Χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή

-Πνιγμονής από ξένο σώμα

-Θέσης ανάνηψης

-Αντιμετώπισης τραυματία αθλητή

Τα σωματεία που θα συμμετάσχουν στο πρώτο γκρουπ οφείλουν να προσκομίσουν έως την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου την απαραίτητη αίτηση εγγραφής που επισυνάπτεται, πλήρως συμπληρωμένη, είτε στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Σ, είτε αποστέλλοντας την στο emailΒρείτε ΕΔΩ της Αίτηση Εγγραφής

 

Το σεμινάριο για το πρώτο γκρουπ θα γίνει την Τετάρτη 01/12/2021, στον χώρο του 1ου Λυκείου Σερρών(Μαρούλη 50). Ώρα προσέλευσης 16:30.

Σωματεία: ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ, ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΑΜΜΟΥΔΙΑ, ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ, ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ, ΔΡΑΒΗΣΚΟΣ, ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ, ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ, ΝΕΟΧΩΡΙ, ΠΡΩΤΗ, ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ, ΡΟΔΟΠΟΛΗ, ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ, ΣΚΟΤΟΥΣΣΑ, ΣΕΡΡΕΣ 1800, ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ, ΧΡΥΣΟ, ΙΩΝΙΚΟΣ, ΘΥΕΛΛΑ,  ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΗΓΑΣΟΣ, ΠΟΣ 2000, ΕΠΤΑΜΥΛΟΙ, ΛΕΟΝΤΕΣ.

Ο παράγοντας του κάθε σωματείου την ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου θα πρέπει να φέρει μαζί του και τη σφραγίδα του σωματείου του.

Τα σωματεία που θα συμμετάσχουν στο δεύτερο γκρουπ θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση.

 

 

 

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών