Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ-Ε.Π.Σ.ΘΡΑΚΗΣ στο Δημοτικό γήπεδο Χρυσού την Τετάρτη 22/12/2021

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, την Τετάρτη 22/12/2021 τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Ε.Π.Σ.Σερρών Κ-15 και Κ-17 υποδέχονται τις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ.Θράκης, με τους αγώνες να διεξάγονται στο Δημοτικό γήπεδο Χρυσού. Η Μικτή ομάδα Κ-15 αγωνίζεται στις 12:30 και η Μικτή ομάδα Κ-17 στις 14:30.

Η Ε.Π.Σ.Σερρών θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Α.Ε Χρυσού και τον Δήμο Εμμανουήλ Παπά για την παραχώρηση του γηπέδου.

Τήρηση Υγειονομικού Πρωτοκόλλου για την είσοδο φιλάθλων

♦ Η Ε.Π.Σ.Σερρών ενημερώνει πως για την είσοδο στο γήπεδο ισχύουν τα όσα προβλέπει το ισχύον Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

→Η είσοδος στο γήπεδο για τους φιλάθλους θα επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή έχουν πιστοποιητικό νόσησης εν ισχύ σύμφωνα με όσα ορίζονται στο  Πρωτόκολλο.

→Οι εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες που θα εισέλθουν στο γήπεδο θα φορούν μάσκα καθ’ όλο το χρονικό διάστημα της παραμονής τους στο χώρο, καθώς επίσης θα τηρούν όλα τα μέτρα υγιεινής και αποστασιοποίησης που απαιτούνται για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού covid-19.

→Αναφορικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων, για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

 

 

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών