Η αποστολή των Μικτών της Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ για τον αγώνα με την Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ

Από την Ε.Π.Σ.Σερρών και τον Ενωσιακό προπονητή κ.Κεχλιμπάρη Γεώργιο, ανακοινώνεται η αποστολή των Μικτών Ομάδων Κ-15 και Κ-17, ενόψει του αγώνα που ακολουθεί για την 3η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στην Δράμα την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, με την Κ-15 να αγωνίζεται στις 12:00 και την Κ-17 στις 14:30 στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.Δράμας.

♦Σε περίπτωση απουσίας να γίνει άμεσα επικοινωνία με τον προπονητή κ.Γιώργο Κεχλιμπάρη.

♦Οι ποδοσφαιριστές να φέρουν μαζί τους και κανονικά ρούχα, καθώς μετά την επιστροφή της αποστολής θα αφήσουν τη φόρμα αποστολής στις εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ.Σ.

Ώρα συγκέντρωσης αποστολής την Τετάρτη 16/02 στις 08:45 στις εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ.Σερρών. Παρακαλούνται οι ποδοσφαιριστές να φέρουν μαζί μάσκα για χρήση εντός του λεωφορείου.

Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να προσκομίσουν εφόσον δεν το έχουν κανει:

1)Κάρτα Υγείας(ανανεωμένη σε περίπτωση νόσησης) 2)Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης 3) Βεβαίωση αρνητικού Rapid Test

ΠΡΟΣΟΧΗ! Λόγω των νέων μέτρων που ισχύουν από τη Δευτέρα 07/02, όσοι δεν έχουν πραγματοποιήσει 3η δόση και έχει παρέλθει εξάμηνο από την 2η δόση, θεωρούνται ανεμβολίαστοι, οπότε για την συμμετοχή τους στον αγώνα θα πρέπει να πραγματοποιήσουν Rapid Test.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κ-15:

Αναστασιάδης, Άτσαλος, Αρναουτάκης, Βατμανίδης, Γλένης, Καμήλαλης, Χατζηβασιλείου, Καραμπέτσιος, Καραμπατζάκης, Μήτρου, Μπήδιος, Μπλατσιώτης, Πασχαλίδης, Πούγκας, Σαμαράς, Σπανίδης, Φούρλιος, Χαραλαμπίδης, Κεβανι, Κατιακος

Κ-17:

Αϊβατζίδης, Γκουτίδης, Δημητρίου,  Αραμπατζής, Καρδαράς, Καρακούτης, Κελλίδης, Κεραμιδάς, Κόκκινος, Κωνσταντινίδης Διαμαντής, Μαδένης, Μπαλμαδάκης, Μπομπότας, Πάνος, Παπακωνσταντίνου, Σίκαλος Χρήστος, Τζιάνης, Χάβος, Μισας, Θεογιαννης

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών