Ήττα για την Κ12 και αναβολή για την Κ14 της Ε.Π.Σ.Σ στην Αλεξανδρούπολη

Ταλαιπωρημένη επέστρεψε από την Αλεξανδρούπολη η αποστολή των Μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ.Σερρών. Τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα βρέθηκαν στον Έβρο για να αγωνιστούν για την 5η αγωνιστική των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών ομάδων, ωστόσο μόνο η Κ12 επέστρεψε με ολοκληρωμένο φύλλο αγώνος στις αποσκευές της και αυτό γιατί το ματς της Κ14 που ήταν προγραμματισμένο για τις 14:30 αναβλήθηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ λόγω ακαταλληλότητας και επικινδυνότητας του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού γηπέδου Καππαδοκίας, κατάσταση που προήλθε από τη συνεχή και έντονη βροχόπτωση.

Το ματς θα οριστεί σε νέα ημερομηνία από την ΕΠΟ, η οποία και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και έτσι η ομάδα της Κ14 θα χρειαστεί να ξαναταξιδέψει.

Όσον αφορά την Κ12 ηττήθηκε με 1-0 από την Ε.Π.Σ.Έβρου, με τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα να διεξάγεται κάτω από έντονη βροχόπτωση βάζοντας δύσκολα στους νεαρούς αθλητές, ενώ η Σερραϊκή ομάδα αστόχησε και σε εκτέλεση πέναλτι.

Η Ε.Π.Σ.Σερρών ευχαριστεί την Ε.Π.Σ.Έβρου για την άριστη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή των Μικτών μας ομάδων.

 

Κ12: Ε.Π.Σ.ΕΒΡΟΥ-Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ 1-0

Σκόρερ: Αραμπατζής 24΄

Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ: Κατιάκος, Βασιλάκος, Κωνσταντινίδης Γ., Ταϊμπίρης, Κουκούτσης, Καμήλαλης, Κεβάνι, Μπαντής, Γιαννούλης, ενώ έπαιξαν και οι Γκαϊδατζάκης, Φούρλιος Ι., Ιακάρης, Τόπτσης, Γιαντζόγλου, Κωνσταντινίδης Αστ.

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών