Την Τρίτη(20/12, 18:30) το φιλικό Παλαιμάχων Πανσερραϊκού-Μικτής Ε.Π.Σ.Σ για το ταμείο αρωγής ποδοσφαιριστών

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης απέναντι στα σωματεία της και τους χιλιάδες ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που ανήκουν στη δύναμη της, η Ε.Π.Σ. Σερρών ανακοινώνει την πρόθεση της να δημιουργηθεί Ταμείο Αρωγής Ποδοσφαιριστών, προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα στο μέλλον να ενισχύονται οικονομικά ποδοσφαιριστές οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, επειδή ακριβώς κάνουν αυτό που αγαπούν. Παίζουν ποδόσφαιρο…

Σε αυτό πλαίσιο, την Τρίτη 20/12/2022, στις 18:30, στο Αθλητικό Κέντρο Ομόνοιας (Πλαστικό γήπεδο) θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων του Πανσερραϊκού και Επίλεκτης ομάδας της Ε.Π.Σ. Σερρών και τα έσοδα από τα εισιτήρια ενίσχυσης θα πάνε στον λογαριασμό που θα δημιουργηθεί στην ΣΥΝEΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕΡΡΩΝ για τον παραπάνω σκοπό.

Ο τρόπος λειτουργίας του Ταμείου Αρωγής Ποδοσφαιριστών θα ανακοινωθεί σε δεύτερο στάδιο.

Η αποστολή της Μικτής της Ε.Π.Σ.Σερρών αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αλατζόγλου(Θύελλα), Γκόγκος(Εμμ.Παπάς), Θεοδωρίδης(Πρώτη), Μαυρίδης(Νεοχώρι), Μπομπότας(Χρυσό), Φούρλιος(Πήγασος), Σιψής(Σκοτούσσα), Γκάλιος Ηλίας(Αμμουδιά), Ραφτόπουλος(Ροδόπολη), Σαββίδης(Χείμαρρος), Καρδάρας(Νιγρίτα 2018), Μαδένης(Ν.Ζίχνη), Τσιμπουργκενούδης(Ροδολίβος), Ιακωβίδης(Λιθότοπος), Παπαδόπουλος(Καλά Δένδρα), Φυλαχτούδης(Σκούταρι), Λεωνίδας(Σιδηρόκαστρο), Αλεξίου(Πετρίτσι), Τράμπας Μ.(Λευκώνας), Καντής(Κερκίνη).

Βασικοί Υποστηρικτές

Οι βασικοί υποστηρικτές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών